2016-07-13

SPARROW - "HASUTAN" ALBUM MINI 2016


Kumpulan muzik Heavy Metal dari Ipoh, SPARROW telah muncul kembali dengan sebuah album mini berjudul "Hasutan". Ini adalah rilisan kedua dari band ini setelah mengeluarkan sebuah EP iaitu "Peperangan" sekitar tahun 2012. Keluaran menerusi Dysmedia Production, "Hasutan" memuatkan 5 buah lagu baru sepertimana senarai berikut:

1. Hasutan
2. Semangat Batu
3. Takdir Insan 'Rohingya'
4. Mahsuri
5. Bumi Palestine

Dapatkan album mini SPARROW "Hasutan" keluaran TERHAD ini sekarang pada harga RM30. Pastikan anda beli salinan yang original. Dalam pada itu t-shirt SPARROW "Ipoh Heavy Metal Band" turut dikeluarkan dan dijual pada harga RM40.


PROMOSI HEBAT: Dapatkan CD "Hasutan" + T-Shirt + HADIAH MISTERI dengan harga ISTIMEWA cuma RM50 sahaja di mana anda jima RM20 dari jumlah harga asal. Tawaran eksklusif ini khas untuk 100 TEMPAHAN TERAWAL sahaja! Tempahan boleh dibuat sekarang terus kepada Jasni Nan - fb.com/jasni.nan (vokalis) di mana pesanan anda akan diperolehi pada awal Ogos 2016.


Video Muzik Bumi Palestine yang dipaparkan di atas hanya untuk tujuan promosi sahaja. Nantikan video muzik RASMI yang bakal dimuatkan ke laman YouTube pada tarikh pelancaran album mini "Hasutan".

Tunggu apa lagi. Rebutlah peluang terbaik ini!

INFORMASI:
facebook.com/band.sparrow
facebook.com/dysmediaproduction

TERDAHULU:
SPARROW - PEPERANGAN EP 2012

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...