2015-10-06

JUGRA - KASET SPLIT BERSAMA NACHTKRIEGER

JUGRA yang telah mengikat kontrak dan bernaung di bawah WINTER SOLACE PRODUCTIONS terus diberi sokongan oleh label dari Minnesota, Amerika Syarikat tersebut di mana sebaik sahaja dikeluar album pertama "Juga", kali ini split kaset bersama NACHTKRIEGER pula diterbit dan dipasarkan mulai 22 September 2015. Kaset yang dikeluarkan adalah dalam format Pro-Tape terhad kepada 200 salinan sahaja! [Kat#: Solace186]. Sisi JUGRA digelar "Daulat Jugra" manakala bahagian NACHTKRIEGER (Black Metal dari Quebec, Kanada) dipanggil "Ferveur Et Vehemence".

Judul-judul lagu:
01. Nachtkrieger - Ferveur (Introduction)
02. Nachtkrieger - Au Sein De Norte Mouvement Klitiste
03. Nachtkrieger - Etre, Devenir, Rester
04. Nachtkrieger - Vehemence
05. Nachtkrieger - Time is Thee Enemy - II (Der Blutharsch cover)
06. Jugra - Daulat Jugra
07. Jugra - Darah dan Maruah
08. Jugra - Sumpah Anak Watan


Kaset split NACHTKRIEGER/JUGRA "Ferveur Et Vehemence/Daulat Jugra" telahpun berada di pasaran tempatan diedarkan pada harga: RM15 (pembelian tangan) / RM20 (poslaju ke Semenanjung) / RM25 (Poslaju ke Sabah & Sarawak) / RM30 (Pos berdaftar ke Singapura, Filipina, Indonesia & Brunei).


Sekiranya berminat mendapatkan material ini, pesanan boleh dibuat terus di laman rasmi facebook mereka dan juga samada Daeng Andika atau Helqarl Aratron. Urusan juga boleh dilaksana melalui e-mel: antichristwar666@yahoo.com mahupun telefon: 011-32048592. Pertukaran barangan juga dialu-alukan. Untuk pasaran antarabangsa; Eropah, Australia, Kanada & Amerika sila hubungi WINTER SOLACE PRODUCTIONS.

INFORMASI:

JUGA TERSEDIA:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...